tirsdag 27. oktober 2009

Heime igjen...

Ja nu e vi kommet heim igjen etter noen fine daga i Oslo. Det var veldig trist å reise fra ungan, men æ trøste mæ med at æ ser dem snart igjen. Bare en måned til. Og så kommer de jo heim tel jul og det e jo ikke lenge til.

Vi har gjort forskjellige ting mens vi var i Oslo. Det ble tur rundt Songsvann - til og med to runder. Masse folk som går der på tur - selv på en vanlig torsdag. Vi måtte også på tur te Ikea med Daniel. For du skjønner når "Sparebanken Mor" er kommet til byen så må vi jo handle litt. Vi handla bare ting som han faktisk trengte....og ja, nokka anna også.

Vi har også vært innom X-antall sportsbutikka og sett etter dunjakke...men fant ingen som falt i smak. Kanskje æ finn nokka i Harstad - nærmere enn æ trur. Vi får se. Æ har slitt med ryggonde som går ned i venstre foten - så æ har ikke vært på den tradisjonelle søndagsturen. Den måtte æ stå over mens de andre dro på en fin tur. Bare spør Carina.... Men æ fikk mæ en liten tur på Grûnerløkka - gikk en runde. Og vips...så kom æ borti bruktmarked. Men må bare si at æ ble skuffa - det e jo bære rask som selges der. Men folk de handla i vilden sky.

Det varme en mors hjerte når man ser at "lille bane" har fått en fin hybel. Det ble veldig koselig der med hyller og lys. Æ har til og med overnatta hos han. Han hadde faktisk plass nå til overnattingsgjest. Det var veldig koselig.

Og så drømme æ telbake tel den nydelige middagen som John og Carina laga på søndag. Det var skikkelig godt. Det var veldig godt å få lov til å være gjest - takk te dokker to.

Men dagan flyg så altfor fort...og plutselig så må vi reise heim te kværdagen. Med bare oss to rundt middagsbordet. Stilt i huset...og nesten ikke klesvask engang. Vi har så mye tid tel overs, men det e jo fint det og. Man skal ikke klage...vi har det jo egentlig veldig fint. Det eneste er at vi ønsker at ungan flytter nordover...en vakker dag!!!

Nå e det bare 24 daga tel ny hovedstadtur og æ gler mæ allerede!!!!

Ingen kommentarer: